Tarjoamme koulutuspalveluja ratkaisukeskeisesti työelämän ja yhteisöjen eri tarpeisiin.  Koulutuksissamme haluamme tuoda uudenlaista tapaa ajatella, olla vuorovaikutuksessa, johtaa ja säädellä omaa energiaa. Sovellamme uusimpia työelämätutkimuksen näkökulmia ja toimivia pragmatistisia menetelmiä. Koulutukset suunnitellaan aina huolellisesti räätälöityinä asiakkaan tarpeita vastaamaan. Vuosikymmenien kokemus kouluttajana sekä ammattitaitoiset yhteistyökumppanit takaavat luotettavan lähestymistavan. Olemme mukana järjestämässä erilaisia sosiaali-, terveys-, ja kasvatusalan, sekä asiantuntija- ammattilaisten osaamista täydentäviä koulutuksia yhteistyössä suomalaisten kesäyliopistojen ja Turun AMK:n kanssa. Katso alta tulevien koulutusten tarjonta.

Avoimia kämmeniä, jotka pitävät palavaa hehkulamppua

Ajankohtainen: Ratkaisukeskeinen lyhytterapeutti – 50 op koulutus

Ihmissuhde- ja vuorovaikutustyön ammattilaisille suunnattu täydentävä koulutus starttaa jälleen 6.-7.2.2024. Tule hyödyntämään kouluttajiemme monipuolista tietotaitoa, ja hae mukaan!

Pitkät koulutukset

Ilmoittautuminen koulutuksiin tapahtuu oppilaitosten kautta. Tutustu koulutuksen sisältöön linkin kautta ja tarkasta hakuohjeet opistojen sivuilta.

Lyhyet koulutukset

Ilmoittautuminen koulutuksiin tapahtuu oppilaitosten kautta. Tutustu koulutuksen sisältöön linkin kautta ja tarkasta hakuohjeet opistojen sivuilta.

Yksittäiset luennot ja valmennukset

Tarjoamme täsmäkoulutuksia työelämän ja yhteisöjen tarpeisiin. Koulutuksia on saatavana sekä parin tunnin luentoina, että laajempina koulutuspäivinä. Ota yhteyttä ja täydennä yhteisösi tietotaitoa uusilla näkökulmilla! Työotteemme on osallistava ja valmentava, josta osallistujat saavat aina jotain konkreettisia välineitä mukaansa työarkeen. Toki meiltä voit tilata myös teille räätälöidyn koulutus/valmennuspaketin!

Koulutukset työelämään:

 • Ryhmä ihmisiä on asettanut kädet yhteen

  Työyhteisöllisyys

  Koulutus soveltuu työyhteisöihin ja tiimeihin, jotka haluavat kehittää ryhmädynamiikkaa ja ilmapiiriä. Kouluttajana Anita Hedman (FM).

 • Ryhmä ihmisiä on kokoontunut pöudän ympärille tietokoneiden kanssa

  Arvostava vuorovailutus asiakaspalvelussa

  Koulutus tai luento soveltuu eri aloille asiakaspalvelun kehittämisen tueksi. Kouluttajana Anita Hedman (FM).

 • Sinipaitainen mies puhuu huoneessa istuville ihmisiä

  Valmentava johtaminen

  1 ½-3 tunnin luento on suunnattu yrityksille, urheiluseuroille ja yhdistyksille yksilöiden ja tiimien johtamisen tueksi. Aiheesta on saatavilla myös workshop tyyppinen koulutuspäivä.  Luennoitsijana menestynyt jääkiekkovalmentaja, executive ja team coach Juuso Nieminen.

Tarjolla luentoja ja osallistavia valmennuksia myös aiheista:

 • Työhyvinvointi ja jaksamisen tukeminen voimavarakeskeisesti
 • Myönteisen mielenterveyden tukeminen työelämässä
 • Psykologisen turvallisuuden ja yhteisöllisyyden vahvistaminen tiimissä
 • Itsensä johtaminen ja ratkaisukeskeiset vuorovaikutustaidot
 • Lyhytterapeuttinen työote vuorovaikutustyössä
 • Ratkaisukeskeiset palautetaidot
 • Ongelmista ratkaisuihin – haastavien tilanteiden kohtaaminen
 • Voimauttava työote ihmissuhdetyössä
 • Mindfulness-taidot työelämän voimavarana
 • Ratkaisukeskeinen työote muutosten keskellä
 • Työilmapiirin ja työnilon kehittäminen tiimissä
 • Erilaiset persoonallisuustyypit työyhteisön haasteena ja voimavarana
 • Valmentava työote vuorovaikutustyössä

Koulutukset urheiluseuroille:

 • Lentopallon pelaajat verkolla

  Joukkueurheilu elämäntaitojen oppimisalustana

  Luento on suunnattu yrityksille, urheiluseuroille, opiskelijoille ja yhdistyksille uudenlaisien näkökulmien ja yhteisöllisyyden kehittämisen tueksi. Aiheesta on saatavilla myös workshop tyyppinen koulutuspäivä. Luennoitsijana menestynyt jääkiekkovalmentaja, executive ja team coach Juuso Nieminen.

 • Iloinen henkilö heittää kärrynpyöriä

  Luja ja lempeä junnuvanhempi

  1-2 tunnin luento on suunnattu urheilijoiden ja koululaisten vanhemmille ja valmentajille tukemaan lasten ja nuorten oppimista ja kehittymistä. Luento soveltuu urheiluseurojen ja koulujen vanhempainiltojen -ja tapaamisten alustukseksi ja keskustelun virittämiseksi. Luento on saatavilla myös videotallenteena. Aiheesta on saatavilla myös workshop tyyppinen koulutuspäivä. Luennoitsijana menestynyt jääkiekkovalmentaja, executive ja team coach Juuso Nieminen.

Ota yhteyttä ja tiedustele saatavalla olevia koulutuspalveluita. Sovitaan yhdessä tarpeisiisi istuva kokonaisuus ja sopiva ajankohta.