HedCoach for sportsin missiona on palvella monipuolisesti strategisten muutosten edistämistä liikunnan ja urheilun kentällä. Tuoteperhe sisältää myös johtamista ja valmentamista tukevia yksittäisiä ratkaisuja, dashboardeja. Dashboardien avulla HedCoach for sports toimittaa relevanteista aineistoista jalostettuja vertailu- ja tunnuslukuja helpottamaan tavoitehakuista kehittämistä ja investoimista urheilijoihin, urheiluseuroihin ja urheilulajeihin. Vastaavanlaatuista tietoa vastaavalla vasteajalla ei toistaiseksi muualta ole saatavilla.

Tutustu ratkaisuihimme:


CEO-DASHBOARD

  • Seuraväen yhteenkuuluvuuden arviointiin
  • Seuraväen yhteenkuuluvuuden kehittämiseen

Hanke: Urheiluseura 2.0

Avainhenkilövalmennuksesta lähtevä hanke edistää dataan perustuvan, tavoitteellisen yhteenkuuluvuuden ja hyvinvoinnin johtamisen jalkauttamista urheiluseuroihin. Kuuntelemalla toiminnassa mukana olevia, seura oppii varmimmin ratkomaan yhteisiä ongelmia tavoilla, jotka vahvistavat yhteenkuuluvuutta ja mahdollistavat itse kunkin hyvinvoinnin.

Tutustu

CFO-DASHBOARD

  • Seuratoiminnan yhteiskunnallisen vaikuttavuuden arviointiin
  • Seuratoiminnan yhteiskunnallisen vaikuttavuuden kehittämiseen

Hanke: Seuratoiminnan vaikuttavuus

HedCoach for sports tarjoaa seuroille työkaluja mitata ja osoittaa toimintansa tuloksellisuutta ja vaikuttavuutta yhteiskunnallisina toimijoina. Tuloksekkaasti perustehtävistään suoriutuvat seurat tulevat ikään kuin sivutuotteena tuottaneeksi myös sellaista yhteiskunnallista hyvää, joka antaa syytä tarkastella seuratoiminnan kehittämistä urheilun- ja liikunnan kentän rajat ylittävästä näkökulmasta.

Tutustu

GM-Dashboard

  • Pelaajien valuaation arviointiin
  • Pelaajien suoritustason arviointiin

Hanke: Player Card

Player Card –palvelu on suunnattu ammattilaisurheiluun. Kentällä sekä sen ulkopuolella kertyvää dataa hyödyntämällä, palvelu tarjoaa kokonaisvaltaisen, vertailukelpoisen ja helposti avautuvan kuvan eri lajeissa ja rooleissa toimivien pelaajien ansaintapotentiaalista. Pelaajahan on jokaisen seuran tärkein investointi, joka kannattaa tehdä faktapohjaisesti.

Tutustu